AMASYA / SULUOVA - Halit Osman Otçu İlkokulu

Ara

Tutum, Yatırım ve Türk Malları Kullanımı Haftası etkinlikleri büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

Ara

Haz

23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı Veli ve Öğrencilerimizin katılımıyla coşkuyla Kutlandı.

Ekm

İlçemizde görev yapmakta olan Toplum Destekli Polisler tarafından okulumuz ilkokul öğrencilerine seminer verildi.

Ekm

Okulumuzda ilköğretim haftası kutlandı.

Tem

Suluova Kaymakamlığımızın yürütmekte olduğu Kardeş Okul-Kardeş Kurum Projesi kapsamında okulumuzun kardeş kurumu olan Halit Osman Otçu Petrol A.Ş.´ye ziyarette bulunuldu.

May

Okulumuza adını veren  rahmetli Halit Osman OTÇU ve okulumuz kardeş kurumu olan şahsı ve oğularına ait şirketlerinin okulumuza göndermiş olduğu çam ağaçları okulumuz bahçesinde yerini aldı. Bu güzel projede emeği geçen İlçe Milli Eğitim Müdürümüz sayın Ahmet DAVU´ya, rahmetli Halit Osman Otçu´nun oğulları Ahmet OTÇU ve Adnan OTÇU´ya,  okul idaremiz ve tüm okul personelimize teşekkür ederiz

Kas

Ulu Önder, Baş Komutan ve Başöğretmen Mustafa Kemal ATATÜRK, ebediyete yolculuğunun 77. yıl dönümünde okulumuz öğretmenleri ve öğrencilerinin katılımıyla saygı ve rahmetle anıldı. Okulumuz öğrencilerin hazırladığı programda Atatürk İlke ve İnkılapları tüm katıllımcılarla paylaşıldı. Şiirler ve kompozisyonlar okundu. Program 8. sınıf öğrencilerin hazırladığı ATA´M adlı Atatürk orotoryosu ile son buldu. Milli Mücadelemizin Büyük Kahramanı Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk´e Allahtan rahmet diliyor, bizlere bıraktığı emaneti daha ileriye götürmek adına onu örnek alacağımız sözünü veriyoruz.