AMASYA / SULUOVA - Halit Osman Otçu İlkokulu

TOPLUM DESTEKLİ POLİSTEN İLKOKUL ÖĞRENCİLERİNE SEMİNER

İlçemizde görev yapmakta olan Toplum Destekli Polisler tarafından okulumuz ilkokul öğrencilerine seminer verildi. Polis memurlarının kendilerini ve mesleklerini kısaca tanıtmalarının ardından okulda ve okul dışında öğrencilerin karşılaşacakları güvenlik ve trafik güveliğine dair problemler ve bunlara üretilecek çözümler hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu. Günlük hayatta alınabilecek güvenlik tedbirlerinden bahsedildi. Öğrencilere güvenli tarfik yaşantısı sağlayacak bilgiler aktarıldı. Öğrencilerimizin yoğun ilgi ve alakalarından memnun ayrılan polis memurlarımıza teşekkür ederiz.

Yayın: 12.10.2016 - Güncelleme: 12.10.2016 00:21 - Görüntülenme: 260