KARDEŞ OKUL-KARDEŞ KURUM PROJESİ KAPSAMINDA ZİYARET

Suluova Kaymakamlığımızın yürütmekte olduğu Kardeş Okul-Kardeş Kurum Projesi kapsamında okulumuzun kardeş kurumu olan Halit Osman Otçu Petrol A.Ş.´ye ziyarette bulunuldu. Okul müdürümüz Sayın Ferhat KURT ve Girne Mahallesi Muhtarı Murat YARGI´yı Halit Osman Petrol A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Adnan OTÇU karşıladı. Proje Kapsamında Okulumuza yapılması planlanan değişiklikler üzerine konuşuldu. Projeyi hayata geçiren başta Kaymakamımız Sayın Hayatı Taşdan ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ahmet DAVU´ya teşekkür ederiz.